Η Άννα Αμανατίδου από το GNTM μιλά στο «Μαζί σου» – Το Instagram και οι ανήθικες προτάσεις

Άννα Αμανατίδου

Όλα όσα είπε η Άννα Αμανατίδου στην εκπομπή "Μαζί σου".

Η Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας GNTM, όπου είχε καταφέρει να φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος. Η μελαχρινή καλλονή από την Θεσσαλονίκη ασχολείται ενεργά με το Instagram και το Youtube, τα οποία διαχειρίζεται μόνη της με μεγάλη επιτυχία.

«Ως προς το GNTM, θεωρώ ότι ξεπέρασα τα όρια μου και έφτασα σε ένα πολύ καλό σημείο. Στην έξω ζωή, όμως πρέπει να δώσεις παραπάνω πράγματα» εξομολογείται το νεαρό μοντέλο στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Σήμερα, η Άννα Αμανατίδου θεωρεί τον εαυτό της influencer, ασχολείται με τα social media, μια επιλογή που όπως δηλώνει η ίδια ήταν τελικά η σωστή!

«Γενικά ασχολούμαι καθημερινά με το Youtube. Είναι κάτι που θέλει πάρα πολύ χρόνο, πολύ προσπάθεια. Το Instagram είναι μέρος της δουλειάς μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Αμανατίδου. «Παλιότερα μου είχαν γίνει και ανήθικες προτάσεις. Όταν πρωτοξεκινούσα, μου είχαν συμβεί αρκετά, αλλά πάντα ήμουν πολύ προσγειωμένη. Δίπλα μου είχα πάντα τους γονείς μου. Δεν δίνω δικαιώματα σαν άνθρωπος. Σε κάθε επάγγελμα συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι κατά πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου».

Πηγή: Tlife