Η Άννα Αδριανού εξομολογείται για τον πατέρα της: «Το μετάνιωσα, εκεί κόπηκα»

Άννα Αδριανού

"Το 'χω μετανιώσει καθαρά συναισθηματικά. Μου το είπε λίγο πριν πεθάνει, ήταν η μόνη φορά που τον είδα κάπως έτσι αδύναμο" αποκαλύπτει η Άννα Αδριανού.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Άννα Αδριανού.

Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας, που φέτος ανεβάζει την παράσταση «Οι Πιο Δυνατές» στο Θέατρο Αλκμήνη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με τον πατέρα της – επίσης ηθοποιό Νίκο Βασταρδή – και την πράξη της που έχει μετανιώσει.

«Ήταν δική μου επιλογή να μην κρατήσω το όνομα του πατέρα μου, για να μη με ταυτίσουν μαζί του. Ήταν πάρα πολύ γνωστός τότε και αυτό με ζόριζε. Το ‘χω μετανιώσει, γιατί θα ‘θελα να ‘χω το επίθετό του. Τώρα δεν θα το έκανα αλλά όταν είσαι 18 χρονών και πας σε μία σχολή…» εξομολογείται η Άννα Αδριανού.

«Το ‘χω το επίθετό του στην ταυτότητα βέβαια και έχουν γίνει διάφορα ευτράπελα, όπως το να μη συμβαδίζει το διαβατήριο με το όνομα που έχει δώσει η παραγωγή» αποκαλύπτει στη συνέχεια.

«Το ‘χω μετανιώσει καθαρά συναισθηματικά. Μου το είπε λίγο πριν πεθάνει. Η μόνη φορά που τον είδα κάπως έτσι αδύναμο, μου είπε: μα βρε παιδί μου, γιατί άλλαξες το όνομά σου; Έχει το δικό μου κάτι που δεν σου άρεσε; Έκανα κι εγώ μία καριέρα… εντάξει, εκεί κόπηκα» παραδέχεται η Άννα Αδριανού.

«Υπήρχε κι ένας άλλος λόγος βέβαια. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, η οποία δεν ξαναπαντρεύτηκε και μου ήταν πολύ αφοσιωμένη. Προφανώς ζήλευε και λίγο τη σχέση μου με τον πατέρα μου, διότι ήταν πραγματικά μία ιδανική σχέση. Το επίθετο Αδριανού είναι της μητέρας μου και ήθελα κάτι να της δώσω, κάπου να υπάρχει κι αυτή» λέει κλείνοντας το θέμα η Άννα Αδριανού.