Η Αγγελική Νικολούλη είναι στο MEGA και δεν ξεχνά ποτέ το ραντεβού της

Αγγελική Νικολούλη

"Το Τούνελ στο MEGA θα ανάβει πλέον τα φώτα του" τονίζει η Αγγελική Νικολούλη

Στο Μεγάλο Κανάλι θα βρεθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ». Μάλιστα, μέσα από ανακοίνωση, το MEGA υποδέχθηκε θερμά την γνωστή δημοσιογράφο στο δυναμικό του πριν από λίγες μέρες.

«Μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος  και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μέσα από τα social media του MEGA, το απόγευμα της Τρίτης, είδαμε πως η Αγγελική Νικολούλη πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφιση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)


«Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ τα ραντεβού που δίνουμε! Το μεγάλο μας ραντεβού είναι το φθινόπωρο. Που; Στο MEGA. Το Τούνελ στο MEGA θα ανάβει πλέον τα φώτα του. Να μην λείπει κανείς από το μεγάλο ραντεβού του φθινοπώρου» τονίζει με νόημα η Αγγελική Νικολούλη.