Η Αγγελική Λάμπρη εισέβαλε στο Καλό μεσημεράκι – Άφωνος ο Μουτσινάς

Αγγελική Λάμπρη

Δείτε τι έγινε και όλα όσα είπε η Αγγελική Λάμπρη για το Survivor.

Άναυδος έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια της εκπομπής του. Ξαφνικά, η πόρτα του πλατό άνοιξε και εισέβαλε μέσα η Αγγελική Λάμπρη.

Η Αγγελική Λάμπρη, που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία της στο Survivor, για την απόφασή της να πάει στο ριάλιτι, αλλά και για τον Περικλή Κονδυλάτο.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, τώρα νιώθω  περίεργα που είμαι απ’ έξω και τα βλέπω. Αν είχα παραμείνει, τώρα θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά της παραλίας μας. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα φιλαράκια! Όταν ήμουν εκεί, ήμασταν καλά. Έφυγα κι έγινε χαμός. Δεν ήταν καθόλου έτσι στην αρχή. Ήμασταν καλά στην αρχή, κάναμε πλάκα, περνάγαμε καλά και τώρα γίνεται ένας χαμός», είπε αρχικά η Αγγελική Λάμπρη.

«Δεν ήταν έτσι ο Περικλής όταν ήμουν εκεί. Κάναμε πολύ πλάκα με τον Περικλή, περνάγαμε πολύ ωραία. Αλήθεια σου λέω. Κάτι έχει γίνει. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Μέχρι και τη στιγμή που υπέγραψα, δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω να πάω. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή», πρόσθεσε επίσης η Αγγελική Λάμπρη.