Η Αγγελική Δαλιάνη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της – «Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους»

Αγγελική Δαλιάνη

Δείτε όλα όσα είπε η Αγγελική Δαλιάνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στην εκπομπή “Love it” και τη Μάρτζυ Λαζάρου έδωσε συνέντευξη η Αγγελική Δαλιάνη, η οποία μίλησε για τις δύο εγκυμοσύνες της, αλλά και για τη σχέση της με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Η κόρη μου η Λυδία είναι 11 χρονών και ο Νικήτας 3. Πρώτα γεννήθηκε η Λυδία και μετά παντρευτήκαμε με τον Μάνο. Είχα δύο άνετες εγκυμοσύνες, δούλευα κανονικά. Έτρωγα ακατάπαυστα, στην πρώτη είχα πάρει πάνω από 25 κιλά. Στη δεύτερη που γέννησα πρόωρα είχα πάρει 16. Η Λυδία είναι πάρα πολύ εύκολο παιδί, δεν ταλαιπωρηθήκαμε. Τα παιδιά μάς άλλαξαν με τον Μάνο.

Ο Νικήτας ήρθε πρόωρα και αυτό μας άγχωσε με τον Μάνο. Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, απλά μια ωραία μέρα στον έβδομο μήνα έσπασαν τα νερά. Ο Νικήτας έμεινε για έναν μήνα στη ΜΕΘ νεογνών. Είχα την επιθυμία να το θηλάσω, αλλά από το άγχος δεν είχα πολύ γάλα.

Δεν βρίσκουμε πολύ χρόνο με τον Μάνο για τους δυο μας. Ναι, τον ζηλεύω τον Μάνο. Στα 17 χρόνια που είμαστε μαζί δεν ήταν πάντα όλα τέλεια, αλλά δεν είπα ποτέ ότι χωρίζω», είπε η Αγγελική Δαλιάνη.