Η Αγγελική Δαλιάνη αποκαλύπτει τα πάντα για την εποχή που έπαιζε στη «Μαρία η Άσχημη»

Αγγελική Δαλιάνη

Εξομολογείται η Αγγελική Δαλιάνη: "Η πρώτη εκπομπή ήταν του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ενώ είχα δώσει τόσες συνεντεύξεις μέχρι τότε..."

Η Αγγελική Δαλιάνη που πρωταγωνίστησε στην σειρά Μαρία η Άσχημη του MEGA, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! και τον Κωνσταντίνο Αρκά για την επιτυχία της σειράς και την επανάληψή της.

Χαιρόμουν που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και που με συναντούσε κόσμος στον δρόμο και μου μιλούσε με μεγάλη θέρμη και αγάπη, αλλά ήμουν κλεισμένη 15 ώρες σε στούντιο που εκ των υστέρων, όταν τελείωσε, λέω «Έλα ρε συ, τι έγινε»; Εκεί άρχισα να το συνειδητοποιώ.

Είχα προτείνει ότι από τη στιγμή που στις εκπομπές θα πήγαινα ντυμένη ρόλος, θα έπρεπε να παίξω και τον ρόλο. Δηλαδή, θα δώσω συνέντευξη, αλλά δεν θα δώσει συνέντευξη η Αγγελική, θα δώσει συνέντευξη η Μαρία. Ήταν μια τρομερή εμπειρία αυτή για μένα.

Όταν έγινε η αλλαγή και ξεκίνησα να πηγαίνω, η πρώτη εκπομπή ήταν του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ενώ είχα δώσει τόσες συνεντεύξεις μέχρι τότε, είχα τέτοιο άγχος! Ίδρωνε η παλάμη μου, έτρεμαν τα χέρια μου και λέω «Θεέ μου πόσο ωραία ήταν πριν»!

Τέτοιες επιτυχίες μπορεί να σου έρθουν και μία φορά στη ζωή σου.