Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποκαλύπτει την πλαστική της επέμβαση: «Προφανώς πονάει όταν έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματος σου»

Αναστασία Τσιλιμπίου

"Για τρεις μήνες θα υπάρχει ένα πρήξιμο, το οποίο θα φύγει σιγά σιγά" τονίζει η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Σκαραβαίος» του Alpha , η Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωινό της Παρασκευής. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση στην οποία και προχώρησε στο πρόσφατο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία Τσιλιμπίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα μια ωτοπλαστική, ήταν κάτι το οποίο το ήθελα πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πάρα πολύ υπέρ του «άμα δεν σ’ αρέσει κάτι επάνω σου, το αλλάζεις». Είναι μικρή η ζωή και απλά το πήρα απόφαση».

«Προφανώς όταν αλλάζεις κάτι επάνω σου, γιατί έτσι έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματος σου, πονάει αρκετά αλλά εντάξει… Όλα πήγαν καλά. Λογικό είναι να είναι μια επώδυνη διαδικασία».

«Γι’ αυτό και φοράω τώρα κορδέλα! Μου αρέσουν γενικώς οι κορδέλες, τις φορούσα και πιο πριν, ωστόσο τώρα είναι αναγκαστικό για την επούλωση και την ανάρρωση που παίρνουν αρκετό καιρό. Αυτό θα το κρατήσω δηλαδή για έναν μήνα και μετά για τρεις μήνες θα υπάρχει ένα πρήξιμο, το οποίο και θα φύγει σιγά σιγά» πρόσθεσε, επίσης, η Αναστασία Τσιλιμπίου στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha