Η Αναστασία Παντούση δηλώνει ερωτευμένη και λάμπει από ευτυχία

Αναστασία Παντούση

«Μετά το Κόκκινο Ποτάμι άρχισε να με αναγνωρίζει ο κόσμος. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω γνωστή», λέει η Αναστασία Παντούση.

Καλεσμένη στο «Πρωινό μας» ήταν σήμερα η Αναστασία Παντούση. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στα προσωπικά της, τονίζοντας πως δεν της αρέσει να τα μοιράζεται δημόσια.

«Δεν θέλω και πολύ τις συνεντεύξεις. Νιώθω, με κάποιο τρόπο, ότι κρίνομαι και αυτό δεν είναι πολύ ωραίο. Νιώθω λίγο άβολα. Έχω σπουδάσει νηπιαγωγός και ξεκίνησα την υποκριτική με σεμινάρια. Μετά το Κόκκινο Ποτάμι άρχισε να με αναγνωρίζει ο κόσμος. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω γνωστή.

Από το δημοτικό έπαιζα παραστάσεις στους γονείς μου. Η σχέση μου με τις γυναίκες ηθοποιούς είναι πολύ καλή. Κάποια στιγμή ένιωσα άβολα σε δουλειά από γυναίκα. Το όνειρό μου είναι να κάνω ταινίες. Μικρή ήμουν αγοροκόριστο, έπαιζα μπάλα», είπε αρχικά η Αναστασία Παντούση.

Η Αναστασία Παντούση είπε στη συνέχεια: «Είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά. Είναι ένας φαύλος κύκλος αυτός, αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν και άλλες ερωτήσεις. Κι εγώ θέλω κάπως να το κρατάω για μένα».