Η Αναστασία Κατηφόρη αποκαλύπτει για την κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη

Αναστασία Κατηφόρη

Δείτε όλα όσα είπε η Αναστασία Κατηφόρη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Την Αναστασία Κατηφόρη τη μάθαμε όταν απεβίωσε η αγαπημένη Νανά Καραγιάννη κι έγινε γνωστό ότι την είχε καταστήσει γενική κληρονόμο της. Πριν μερικές εβδομάδες την είδαμε στην εκπομπή “Εφιάλτης στην κουζίνα”, όπου ζήτησε τη βοήθεια του Έκτορα Μποτρίνι.

Σήμερα, λοιπόν, η Αναστασία Κατηφόρη μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, όπου αναφέρθηκε στο… στημένο Εφιάλτη, αλλά και στην κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη.

«Τρομάξαμε λίγο στην αρχή, ειδικά την πρώτη μέρα, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν τη φανταζόμουν. Ήξερα από τις εκπομπές του, αλλά λέω εντάξει, εμείς δεν έχουμε και πολλά να μας διορθώσει, αλλά βρίσκει πάντα κάτι ο Έκτορας. Αφού κατηγορούσαμε τα φαγητά και μετά μπαίναμε κι εμείς οι ίδιοι στη διαδικασία να λέμε “έχει τελικά πολύ αλάτι το φαγητό” και τρωγόμαστε μεταξύ μας…

Έρχεται ένας άλλος…  Έκτορας και μας λέει… πολύ ωραίοι οι κολοκυθοκεφτέδες, θέλω τη συνταγή. Προφανώς υπάρχει σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά τώρα. Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω, με έσπρωξαν και κάνα δυο φορές κατά πάνω του. Έτσι μου έλεγαν, έτσι έκανα», είπε η Αναστασία Κατηφόρη για τον “Εφιάλτη στην κουζίνα”.

Για την κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη, η Αναστασία Κατηφόρη απάντησε: «Εξεπλάγην όταν ειδοποιήθηκα από τον συμβολαιογράφο, προφανώς και έμεινα άφωνη. Η κληρονομιά είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι πάρα πολλά. Δεν τα έχω λάβει ακόμα γιατί χρειάζονται κάποιες διαδικασίες».