Η ανανεωμένη Κατερίνα Διδασκάλου στις Άγριες Μέλισσες λίγο πριν την πρεμιέρα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

"Η μεγαλύτερη ευτυχία με αυτήν την σειρά είναι ότι μπαίνει αυτού του είδους η αισθητική στα ελληνικά νοικοκυριά δωρεάν" ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου

Συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά με έναν ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο και μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις στον νέο κύκλο των Άγριων Μελισσών. Η ίδια ανέφερε ότι ζει πολύ όμορφα όλο αυτό που της συμβαίνει στην σειρά ενώ αποκάλυψε ότι ψάχνει ποιήματα για την σειρά. Στην αρχή της συνέντευξης ο Χρήστος Νέζος υποδύεται έναν δημοσιογράφο που «κυνηγά’ την Μυρσίνη για να της αποσπάσει δηλώσεις ενώ την ρωτά και για όλα συμβαίνουν με την Ελένη Σταμίρη που θα φυλακιστεί.

Η ηθοποιός, αφού τελείωσε το σκετσάκι,  ανέφερε για την σειρά στην Φαίη Σκορδά: «Θα σου κάνω και μια αποκάλυψη πλέον, αρχίζω να βρίσκω και σχετικά ποιήματα γιατί όπως ξέρεις ανεβάζω ποιήματα. Από την Δευτέρα που θα αρχίσουν τα επεισόδια έχω βρει και σχετικά ποιήματα να ανεβάσω με τις Μέλισσες. Μου αρέσει αυτή η η διαδικασία. Η μεγαλύτερη ευτυχία με αυτήν την σειρά είναι ότι μπαίνει αυτού του είδους η αισθητική στα ελληνικά νοικοκυριά δωρεάν. Αυτό το μεγάλο επίτευγμα κάνει ο ΑΝΤ 1 από πέρυσι και το συνεχίζει φέτος.»