Η αμήχανη στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντά τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τι είπαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος κι η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Μετά το τέλος του ραντεβού του με το Νίκο Κοκλώνη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνάντησε ξαφνικά μπροστά του τον Αρτ, ο οποίος τον ρώτησε για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια κι αν θέλει να κάνει κάποιο από τα projects που έχουν ακουστεί. Ωστόσο η συνάντησή τους έκρυβε και μια έκπληξη καθώς εκείνη την ώρα έβγαινε με το αυτοκίνητό της κι η Ντορέττα Παπαπαδημητρίου, όπου σταμάτησε για να κάνει δηλώσεις στον Αρτ κι «έκλεισε» τον δρόμο στο Ντάνο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως gentleman κατέβασε το παράθυρό του και καλημέρισε τη Ντορέττα κι η ίδια φανερά αμήχανη του είπε «Γεια, τι γίνεται;»

Η ίδια στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις του Αρτ για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Ναι προχωρούν οι συζητήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουμε. Την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Μαρία Σολωμού τις ξέρω χρόνια, έχουμε πολύ κοινό χιούμορ και κάνουμε παρέα, οπότε όταν συζητήθηκε να συνυπάρξουμε ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και νομίζω λίγο απρόβλεπτη. Η εκπομπή θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από το Mega.»

Φυσικά στο τέλος ήρθε κι η ερώτηση για το πως ένιωσε που είδε το Ντάνο με την ίδια να απαντά: «Πολύ ωραία. Πώς να ήταν; Πάντα χαίρομαι όταν τον συναντώ», βάζοντας τη ζώνη της για να αποχωρήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δυο τους ζευγάρι χωρίς οι ίδιοι να το έχουν επιβεβαιώσει ποτέ.