Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη απαντά και ξεκαθαρίζει για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it

Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Δείτε όλα όσα είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Στην διαβεβαίωση ότι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα κοπεί ούτε θα αλλάξει ζώνη προχώρησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα.

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, ουσιαστικά, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του zappIT ότι η εκπομπή θα μετακινηθεί στις 11:30, προκειμένου να παίρνει lead in από τους Αταίριαστους.

«Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δεν θα κοπεί και δεν θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα είναι απόλυτα θεμιτό», τόνισε αρχικά η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Στη συνέχεια, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη σχολίασε τις αναφορές που έγιναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με το Love it: «Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τον δίπλα μας. Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο, ούτε από την μία ούτε από την άλλη πλευρά. Είναι κακό που ήρθε ένας άνθρωπος από την επαρχία;

Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε βολές. Πρέπει να σταματήσουν τα σχόλια από το ένα κανάλι στο άλλο. Πρέπει να σταματήσουν τα πρωινά τηλεδικαστήρια. Στα 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση δεν έχω δει ποτέ τόσο ανταγωνιστικό τοπίο».

Τέλος, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας ότι «υπάρχει σε κάθε σκέψη μας στο μέλλον».