Η Αλίνα Κοτσοβούλου αποκαλύπτει: «Κράτησα κρυφή την εγκυμοσύνη μου, έκανα παιδί στα 41 μου»

Αλίνα Κωτσοβούλου

"Δεν είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων, το παιδί ήρθε με τη βοήθεια του Θεού, με πολλή χαρά, έρωτα, αγάπη και με κάποια σταθερότητα. Με τον κρίνο δεν γίνεται το παιδί", δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.

Την Αλίνα Κοτσοβούλου φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής της το πρωινό της Τρίτης 17/10. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει για τρίτη χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί σε ηλικία 41 ετών, κρατώντας μάλιστα κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Για μένα, με τον τρόπο με τον οποίο βιώνω τη ζωή μου με τον σύντροφό μου, η εγκυμοσύνη μου ήταν κάτι ιδιωτικό. Καταλαβαίνω ότι κάποιος κόσμος – όχι πολύς – μπορεί να ενδιαφέρεται αλλά το θεώρησα πολύτιμο για να το βγάλω προς τα έξω. Το παιδί το έκανα στα 41 μου, στα 38 γνώρισα τον άντρα μου», εξομολογείται η Αλίνα Κοτσοβούλου στην κάμερα του Super Κατερίνα.

«Δεν είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων, το παιδί ήρθε με τη βοήθεια του Θεού, με πολλή χαρά, έρωτα, αγάπη και με κάποια σταθερότητα. Με τον κρίνο δεν γίνεται το παιδί. Όλα γίνονται. Έχω μια καταπληκτική γυναικολόγο που τη συμβουλεύτηκα, είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Έκανα παιδί, επειδή με πίεσαν ο Αθερίδης και ο Ζουγανέλης. Παίζαμε μαζί στην παράσταση “Πράματα και θάματα” εκείνη τη χρονιά, είχαν γνωρίσει τον σύντροφό μου και με ρώτησε ο Θοδωρής, που έκανε πολύ νέος τη κόρη του, αν θέλω να κάνω παιδί, του είχα πει ναι», περιγράφει αμέσως μετά η Αλίνα Κοτσοβούλου.

«Οι ηθοποιοί, επειδή κάνουμε αυτή τη ζωή, νομίζουμε ότι είμαστε πολύ νέοι και είχα πει στον Αθερίδη τότε: ναι κάποια στιγμή θα κάνω. Αλίνα μεγάλωσες, μου είπε. Έρχεται και ο Ζουγανέλης, μου πιάνει την κοιλιά και λέει: θα κάνει παιδί, θα κάνει», συνεχίζει στην αφήγησή της.

«Μέχρι επτά μηνών δούλευα κανονικά στο θέατρο. Ήμουν σε μια θεατρική οικογένεια που με φρόντισαν πολύ. Δεν ήταν τόσο κρυφή η εγκυμοσύνη, έπαιζα στο θέατρο με την κοιλιά. Απλά δε το διατυμπάνισα. Αν βρεθώ σε έναν πολυχώρο με το παιδί, δεν θα φωτογραφηθώ. Προσπαθώ, όσο μπορώ να το προφυλάσσω», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Αλίνα Κοτσοβούλου.