«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι η Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν πρώτη φορά χάρη σε εμένα»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Έκανα έναν δίσκο με την Αλίκη κι ήθελα να τραγουδήσουν ένα ντουέτο με την Ρένα. Είχαν γραφεί κι οι στίχοι αλλά δεν προλάβαμε."

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στο Καλοκαίρι #not και μίλησε για ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου κι ανάμεσα σε άλλους για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Ρένα Βλαχοπούλου.

«Καμία σχέση δεν είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου. Εγώ ήμουν η αιτία και τις γνώρισα. Δεν γνωρίζονταν ποτέ, ήταν στην ίδια εταιρία αλλά άλλες ταινίες έκανε η μία κι άλλες η άλλη. Κάποια στιγμή η Αλίκη μου είπε ότι Μάκη σε ζηλεύω για ένα πράγμα. Επειδή η Ρένα Βλαχοπούλου είναι φίλη σου και σε αγαπά. Θα ήθελα να βγούμε να φάμε.

Πρώτα από όλα η συνάντηση έγινε σε μια βραδιά για εμένα για τους 100 δίσκους του σινεμά. Η επόμενη έγινε στο σπίτι της Ρένας σε μια κλειστή βραδιά, που ήταν κι ο ανιψιός της Ρένας Βλαχοπούλου, Μάριος Φραγκούλης. Έκανα έναν δίσκο με την Αλίκη κι ήθελα να τραγουδήσουν ένα ντουέτο με την Ρένα. Είχαν γραφτεί κι οι στίχοι αλλά δεν προλάβαμε» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.