«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ κουρασμένη, δεν ήξερε… Μου λέει: Δώσε μου το χέρι σου να κρατηθώ»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Δεν ξέρω αν κάνει να τα πω... Ανεβαίνω να την πάρω και μπαίνοντας στο ασανσέρ, κάθεται ανάποδα κοιτάζοντας τον καθρέφτη και μου λέει "Τι είναι αυτό που μου έκανες";"

Σαν σήμερα, πριν από 22 χρόνια, η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή. Ο Χρήστος Νέζος είχε πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις από την ηθοποιό, λίγο πριν μάθει η ίδια για την ασθένειά της. Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί, αποκάλυψε για τη συνάντησή τους:

«Δεν ήξερε ότι ήταν άρρωστη, ήταν πολύ κουρασμένη. Μπαίνει η Αλίκη στο Μακεδονία Palace και ανεβαίνουμε τις σκάλες. Βγαίνοντας από τον διάδρομο μου λέει η Αλίκη: «Χρήστο δώσε μου το χέρι σου να κρατηθώ». Περπατώντας για να καθίσουμε μου έλεγε: «Δεν μπορώ με το στομάχι μου, τρώω όλη μέρα πατάτες και ρύζι». Πάμε κάνουμε τη συνέντευξη και φεύγοντας λέω την κακία: «Είδες πώς είναι η Αλίκη, για να την προσέξεις είπε «έλα να σε κρατήσω γιατί δεν μπορώ». Πού να περάσει από το μυαλό μου»;

Ο Χρήστος Νέζος εξομολογήθηκε, επίσης, ένα ακόμα περιστατικό που έζησε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Θα κάναμε δύο ζωντανές συνδέσεις στην εκπομπή και στο ασανσέρ με έβριζε. Δεν ξέρω αν κάνει να τα πω. Της είχα πει από το βράδυ ότι θα κάνουμε δύο ζωντανές συνδέσεις και ότι «για να περιμένει ο κόσμος δεν θα βγεις εσύ στην πρώτη, θα βγάλουμε τα παιδάκια να μιλήσουν και θα βγεις εσύ μετά» και έβγαλα και τη Βερόνικα Αργέντζη. Ανεβαίνω να την πάρω και μπαίνοντας στο ασανσέρ, κάθεται ανάποδα κοιτάζοντας τον καθρέφτη και μου λέει «Τι είναι αυτό που μου έκανες»;».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…