«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν άρρυθμη»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Εμένα η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου επέτρεψε να της μιλήσω στον ενικό μετά από δύο χρόνια συνεργασίας", εξομολογείται ο Δημήτρης Παπαζόγλου.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπάζογλου, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Όσα είπε έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε τεράστιο αυτοσαρκασμό και ήταν καλοφαγού. Ήταν συνειδητοποιημένη γι’ αυτό που έκανε. Αυτό που έλεγαν για την Αλίκη ότι δεν είχε ταλέντο, ήταν ανεπίτρεπτο όταν το άκουγα. Απλώς είχε μια δυσκολία, το σώμα της ήταν άρρυθμο. Παρότι είχε μια φοβερή εξυπνάδα και ευφυΐα να αποστηθίζει γρήγορα τον ρυθμό, δεν ήταν φυσικό της αυτό.

Εμένα η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου επέτρεψε να της μιλήσω στον ενικό μετά από δύο χρόνια συνεργασίας. Ήμασταν στο Λονδίνο και μου λέει «Έλα παιδί μου σταμάτα ποια με το κυρία Βουγιουκλάκη! Πες με Αλίκη να τελειώνουμε»!», ανέφερε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου αναφέρθηκε και στον Θύμιο Καρακατσάνη: «Ένας δύσκολος καλλιτέχνης ήταν ο συγχωρεμένος ο Θύμιος Καρακατσάνης. Δύσκολος άνθρωπος και πάρα πολύ επιφυλακτικός. Αυτή του η ανασφάλεια τον έκανε να είναι πολύ απαιτητικός και να συμπεριφέρεται όχι και πολύ καλά».