Η Alessia Demetz για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά: «Δεν παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων»

Alessia Demetz

"Δεν έχω σχέση με κάποιον άλλον και κάθε ημέρα ως επιχειρηματίας, είμαι σε επαφή με πολλές κυβερνήσεις. Ο Αλέξης λέει άλλα και κάνει άλλα" ανέφερε η Alessia Demetz.

Η Alessia Demetz μίλησε στο Πρωινό για τον χωρισμό τους από τον Αλέξη Παππά και τι τους οδήγησε στο να πάρουν χωριστούς δρόμους.

«Χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ερωτευμένοι αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες. Ήταν μια απόφαση κι από τις δυο πλευρές. Είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις κι ο τρόπος που αντέδρασε δεν ήταν αυτός που θα ήθελα για τον σύντροφό μου. Ο τρόπος που έχω μεγαλώσει κι η παιδεία μου με κάνει να έχω έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπω τα πράγματα. Για εμάς το σ΄αγαπώ έχει μια άλλη αξία.

Δεν έχω σχέση με κάποιον άλλον και κάθε ημέρα ως επιχειρηματίας, είμαι σε επαφή με πολλές κυβερνήσεις. Ο Αλέξης λέει άλλα και κάνει άλλα. Αυτά που λέει θα πρέπει να έχουν μια συνέπεια. Μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά δεν παίζεις με τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Μακάρι να κάνει αυτά που θέλει και να είναι ελεύθερος στις επιλογές του.»