Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για τη σεξουαλική παρενόχληση από διευθυντή καναλιού – «Ήταν γελοίος ο τύπος»

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Δείτε όλα όσα είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Στην εκπομπή Love it παραχώρησε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού.

«Μου την έπεφτε ένας διευθυντής, πολύ γελοίος τύπος. Όταν αυτός ο διευθυντής άρχισε να με πλησιάζει με άλλο τρόπο, να απαιτεί άλλα πράγματα από εμένα και του είπα ότι εγώ δεν βγαίνω με διευθυντές βράδια, θα είμαι στο γραφείο στις 9 το πρωί, μου λέει “τώρα που σε βλέπω καλύτερα είναι λίγο πεταχτά τα’ αυτιά σου, πώς κάνεις τηλεόραση;”. Το είπα σε όλους και δεν ξαναέκανα ραντεβού με τον συγκεκριμένο διευθυντή», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πρόσθεσε: «Ο διευθυντής αυτός έκανε πολύ χειρότερα σε άλλους συναδέλφους. Μια συνάδελφος βρήκε το κουράγιο και τον κατήγγειλε. Έχω δεχτεί και σεξουαλική βία και σεξουαλική παρενόχληση. Θέλω να συγχαρώ αυτές τις γυναίκες γιατί κάνουν τεράστια χάρη στη νέα γενιά. Δεν θα χρειαστεί να δεχτεί κανένας παρενόχληση. Την ντροπή την κουβαλάει το θύμα στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε μυαλά».