Η Αλεξάνδρα Παντελάκη «πρόδωσε» την αποχώρηση από τις «Άγριες Μέλισσες»

Αλεξάνδρα Παντελάκη

Όσα εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παντελάκη για τη συνεργασία στις "Άγριες Μέλισσες"!

Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παντελάκη, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αφορμή βεβαίως η συμμετοχή της γνωστής ηθοποιού στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Μέσα σε όλα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «40 χρόνια κάνω θέατρο αλλά αυτό ήταν… Τι να πω… Ίσως τον αγάπησα πάρα πολύ τον ρόλο, ήταν οι συνθήκες τέτοιες, είναι η χημεία με την Μαρία Κίτσου που δένει πάρα πολύ, είναι το όλο κλίμα, είναι το σενάριο που είναι καταπληκτικό… Πάντως κάτι έχει το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ».

«Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα» πρόσθεσε, επίσης, η ηθοποιός συνεχίζοντας αινιγματικά: «Ε, δεν θα μείνουμε και στη φυλακή για όλη μας τη ζωή! Σιγά σιγά θα την κάνουμε και εμείς». Έτσι, ίσως, επιβεβαιώνει έμμεσα πως ο ρόλος της θα ολοκληρωθεί. «Μες στην καραντίνα που είμαστε όλοι άνεργοι και την θεωρούσαμε μια χαμένη χρονιά, ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και μου τηλεφωνάει ο Λευτέρης Χαρίτος από τις Άγριες Μέλισσες, που εγώ τις έβλεπα και ήμουν φαν της σειράς. Κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μου τηλεφωνάει και ο Μαρκουλάκης για να μου πει πως θα είμαι και στο Τρίτο Στεφάνι».

Επίσης, σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως «τα γυρίσματα γίνονται στο Δρομοκαϊτειο και στα κελιά των παλιών τροφίμων. Είναι τόσο φορτισμένος ο χώρος που αφέθηκα να νιώσω πως θα ήταν να ζεις εκεί».

Γλυκά ειλικρινής, σε κάθε περίπτωση, η Αλεξάνδρα Παντελάκη στον ΑΝΤ1…