Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρίχνει άκυρο στο Bachelorette

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

"Eίμαι παντρεμένη ακόμα για να βγω και να είμαι Bachelorette, είναι πολύ αστείο" ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ανοδική πορεία του Bachelor φαίνεται ότι έχει τονώσει το ενδιαφέρον του Alpha για το πρόγραμμα, τόσο που σκέφτεται να βγάλει την άλλη εκδοχή του, που είναι το Bachelorette. Μάλιστα ήδη αναζητείται η κοπέλα για τα μάτια της οποίας θα παλέψουν άντρες με στόχο να μπούνε στην καρδιά της και μία από αυτές ήταν η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ίδια μίλησε στο Πρωινό και στην Μαίρη Αρώνη για την πρόταση κι ανέφερε: «Μου έγινε πρόταση για το Survivor και για το Bachelorette το οποίο προφανώς δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Άλλωστε είμαι παντρεμένη ακόμα για να βγω και να είμαι Bachelorette, είναι πολύ αστείο.

Το Survivor είναι πολύ κόντρα σε εμένα. Από την μία σκέφτομαι ότι θα είναι μια δοκιμασία για αν δω μία άλλη πτυχή του εαυτού μου κι ίσως μου άρεσε αλλά από την άλλη το φοβάμαι. Θέλω να ηρεμήσω και να χαλαρώσω και νομίζω ότι το Survivor δεν είναι ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή.  Έχω απαντήσει στην παραγωγή, ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει κάτι σαν συνεργασία. Φτάσαμε στο οικονομικό κομμάτι αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Όταν κάτι δεν σε εκφράζει και μπαίνεις για τα χρήματα… Πιστεύω ότι θα μπω και θα είμαι πολύ πιεσμένη και δεν θα περνώ καλά.»