Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συγκινεί για τον χαμό του πατέρα της

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

"Το ότι δε θα τον ξαναδώ μου φαίνεται πολύ σκληρό..."

Έναν από τους πλέον δύσκολους και σκληρούς μήνες της ζωής της διανύει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία έχασε την περασμένη Δευτέρα τον αγαπημένο της πατέρα.

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε ενημερώσει, τότε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media για τη δυσάρεστη είδηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία οι δυο τους, πατέρας και κόρη, ήταν αγκαλιά και χαμογελαστοί.

Πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επανήλθε διαδικτυακά θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της για το πλήθος των μηνυμάτων υποστήριξης. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη βαθιά της θλίψη μέσα από μερικές λέξεις.

“Θα ήθελα μέσα απ την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου δώσατε με τις είχες σας για την απώλεια του πάτερα μου. Θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα προσωπικά και είχα αρχίσει να το κάνω μέχρι που το fb μου το απαγόρευσε λέγοντας ότι μπορεί να είναι spam (ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοούσε!!!)” σημείωσε, αρχικά, στο μήνυμα της.

“Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμα στο σπίτι του, έχοντας πάρει πολλή αγάπη, φροντίδα, νοιάξιμο από τη μητέρα μου κυρίως άλλα και από μας. Το ότι δε θα τον ξαναδώ μου φαίνεται πολύ σκληρό αλλά πάντα θα υπάρχει ζωντανά μέσα στην καρδιά και στη σκέψη μου. Όλες οι αναμνήσεις από εκείνον θα με ακολουθούν για πάντα στη ζωή μου και κάθε φορά που θα τον σκέφτομαι θα χαμογελάω τρυφερά, γιατί αυτό μου έρχεται σαν πρώτη αντίδραση” πρόσθεσε τρυφερά ο Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

“Εύχομαι να είστε όλοι καλά και το τέλος αυτού του σκληρού συμπαντικού μαθήματος που τώρα βιώνουμε να μας βρει γερούς και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους” κατέληξε η ηθοποιός στην ανάρτηση της.