Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Χρίστος Αντωνιάδης διηγούνται ιστορίες από τους Δύο Ξένους

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

«Θυμάμαι τη σκηνή με την μοκέτα, χρειάστηκε να την γυρίσουμε πολλές φορές», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τους Κατερίνα Νινιού και Αλέξη Μίχα, όπου αναφέρθηκαν και στις κοινές σκηνές τους στη σειρά «Δύο Ξένοι».

«Όταν μου έκαναν πρόταση να μπω στους Δύο Ξένους πήρα τη θέση κάποιου άλλου τραγουδιστή, που δεν ήθελε να μπει. Στην ουσία έπαιξα τον εαυτό μου στη σειρά. Κόμπλαρα με τις ερωτικές σκηνές γιατί δεν είμαι ηθοποιός, με βοήθησε η Αλεξάνδρα», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε από την πλευρά της: «Ο Ρήγας σκέφτηκε να γίνει ο ρόλος του Αντωνιάδη για να “τσιγκλήσει” τον Σεργιανόπουλο. Ο Αντωνιάδης είχε ένα μικρό άγχος επειδή δεν είναι ηθοποιός, του είπα θα το πάμε χαλαρά».

Για τις ερωτικές σκηνές και τις φήμες της εποχής, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε: «Θυμάμαι τη σκηνή με την μοκέτα, χρειάστηκε να την γυρίσουμε πολλές φορές. Υπήρξαν δημοσιεύματα ότι έχω σχέση με τον Χρίστο Αντωνιάδη, δεν ήταν αλήθεια».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης πρόσθεσε: «Την ερωτική σκηνή με την Αλεξάνδρα προσπάθησα να την κάνω διακριτικά. Δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι εγώ είμαι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, δεν υπήρχε τίποτα».