Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει – «Δεν υπάρχουν τηλεοπτικοί ρόλοι για γυναίκες της ηλικίας μου»

Αλεξάνδρα Παλαίολόγου

Τηλεοπτικά υπήρχε κινητικότητα πριν βγουν τα σενάρια"!

Στην πρεμιέρα της παράστασης, «Υπέροχο μου διαζύγιο» που πρωταγωνιστεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε η κάμερα του Happy Day. Από τον όμορφο κήπο του Χυτηρίου, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την τηλεόραση, τους «Δύο ξένους» και τις δυσκολίες που έχει μια παράσταση σε ανοιχτό θέατρο.

«Ο σύντροφος μου, ακριβώς επειδή είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης, θα μου κάνει και κάποιες πολύ σωστές παρατηρήσεις. Δεν με αγχώνει που βρέθηκε στην πρεμιέρα μου, ίσα ίσα» σημείωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός. » Σε ένα θερινό θέατρο πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός. «Υπάρχουν πολλοί θόρυβοι. Περνούν πολλά μηχανάκια, μπορεί να περάσει μπουλντόζα. Δίπλα ακριβώς έχει και έναν κινηματογράφο που μπορεί να έχει ταινία μιούζικαλ οπότε να παίζει και το μιούζικαλ του διπλανού» συμπλήρωσε.

«Τηλεοπτικά υπήρχε κινητικότητα πριν βγουν τα σενάρια! Δηλαδή μίλησα με πολλούς παραγωγούς και ήταν πολύ ένθερμοι αλλά στα σενάρια που προέκυψαν δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες της ηλικίας μου. Δηλαδή για 40, 50 δεν υπάρχουν προς το παρόν, τουλάχιστον, σε αυτά που γράφονται τώρα» παραδέχθηκε, με ειλικρίνεια, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Νομίζω ότι παρακολουθούμε και σήμερα τους «Δυο ξένους» με μεγάλη χαρά. Με πρώτη και καλύτερη εμένα που το καταχαίρομαι! Λέω, κοίταξε να δεις τι ωραία σειρά. Έχω την αίσθηση πως οι «Δυο ξένοι», όπως και κάποιες άλλες σειρές, έχουν αντικαταστήσει τις παλιές ελληνικές ταινίες. Δεν είναι τυχαίο που κάποιες ταινίες από αυτές τις σειρές κράτησαν όπως και στις ελληνικές ταινίες. Κάποια πράγματα είναι all time classic» τόνισε η ηθοποιός.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πρόδωσε γλυκά πως την πρώτη της αυτή παράσταση την είχε αφιερώσει στη μητέρα της που βρισκόταν στην πρώτη σειρά των θεατών.