Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης σε επική «διαφωνία» για ένα δεύτερο παιδί

Αλεξάνδρα Ούστα, Γιάννης Σαρακατσάνης

"Ένα δεύτερο παιδί θα το υποδεχόσασταν με χαρά ή με περίσσια αγωνία;" αναρωτήθηκε η Τζένη Θεωνά ανάβοντας... φωτιές στο ζευγάρι!

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» με την Τζένη Θεωνά βρέθηκαν καλεσμένοι η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης  το απόγευμα της Κυριακής στην ΕΡΤ. Το ευτυχισμένο ζευγάρι ηθοποιών, μάλιστα, έμελλε να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό μια… επική διαφωνία για την διάθεση να αποκτήσουν δεύτερο παιδάκι.

Ειδικότερα, ένα σαρδάμ του γνωστού ηθοποιού στάθηκε ικανό να πυροδοτήσει την εν λόγω κόντρα! «Την μητέρα των παιδιών μου! Του παιδιού μου, προς το παρόν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σαρακατσάνης για να ξεσπάσει σε επευφημίες η οικοδέσποινα. «Ω! Ανακοίνωση, αποκλειστικό! Ναι, ναι, ναι» φώναζε η Τζένη Θεωνά με τον ηθοποιό να εξηγεί πως το είπε σαν έκφραση.

«Ένα δεύτερο παιδί θα το υποδεχόσασταν με χαρά ή με περίσσια αγωνία;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, η παρουσιάστρια για να πάρει πρώτος τον λόγο ο Γιάννης Σαρακατσάνης και να απαντήσει ως εξής. «Κοίτα, το έχουμε συζητήσει. Είχαμε κάνει μια κουβέντα προ διετίας επ’ αυτού αλλά προέκυψαν οι συνθήκες και το απαγόρευσαν. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, καταλαβαίνω τα οφέλη του να έχεις δυο παιδιά για τον τρόπο που μεγαλώνουν και τα λοιπά αλλά, αυτή τη στιγμή, το φοβάμαι. Φοβάμαι πως θα ανταπεξέλθω οικονομικά, όσον αφορά τον χρόνο . Μας κλόνισε λίγο και αυτό που συνέβη με την γέννα οπότε έχω έναν φόβο».

«Εγώ μεγάλωσα με αδελφό και είχαμε μικρή διαφορά ηλικίας οπότε είναι κάτι που εκτιμώ στη ζωή μου, τον αδελφό μου, που υπάρχει. Ιδανικά θα ήθελα και ο γιος μου να έχει αδελφάκι και να μην έχουν πολύ μεγάλη διαφορά. Δηλαδή να είναι ο ένας για τον άλλον, ότι κι αν σημαίνει αυτό» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα, με τη σειρά της, στην εβδομαδιαία εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ.

«Όμως αυτά τα πράγματα δεν τα παραγγέλνεις και έρχονται, ειδικά τα παιδιά. Όσο απομακρυνόμαστε και μεγαλώνει λίγο το ηλικιακό κενό, απομακρύνομαι και εγώ σιγά σιγά από αυτή την ιδέα» συμπλήρωσε ωστόσο, με ειλικρίνεια, η γλυκιά ηθοποιός.