Η Αιμιλία Υψηλάντη σε μια σπάνια συνέντευξη – «Πάντα έκανα τολμήματα, άλλαζα κατεύθυνση»

Αιμιλία Υψηλάντη

Όσα μοιράστηκε η Αιμιλία Υψηλάντη με τη Νάντια Κοντογεώργη στο "φλΕΡΤ"!

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση, η Αιμιλία Υψηλάντη θέλησε να βρεθεί απέναντι από τη Νάντια Κοντογεώργη στο «φλΕΡΤ» το απόγευμα της Τρίτης. Η σημαντική ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την ισότητα των δύο φίλων, το δικό της θέατρο, τον ρόλο του άνδρα στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Αιμιλία Υψηλάντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη σημερινή εποχή καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Τίποτα δεν είναι σταθερό. Ο άνθρωπος, όμως, θέλει να νιώθει ότι κάτι είναι σταθερό. Αν του πεις δηλαδή ότι ο Θεός δεν είναι κάτι σταθερό, αλλάζει και μεταμορφώνεται, τότε θα χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του».

«Δεν έχω κάνει απολογισμό ακόμα. Πάντα, όμως, έκανα το θέλω μου. Έκανα τολμήματα. Ίσως όχι πάντα αλλά σε καίριες στιγμές της ζωής μου άλλαζα κατεύθυνση. Δηλαδή ξεκίνησα ηθοποιός, μετά έφυγα για λίγο από το θέατρο, ανακατεύτηκα με την πολιτική. Κάθε φορά για αυτό που με ήλκυε, δεν είχα πρόβλημα να εγκαταλείψω ένα προηγούμενο. Πολλά βέβαια ήταν σε βάρος μου γιατί δεν ολοκλήρωνα κάποια πράγματα που θα έδιναν κάποια συν και κάποιες διευκολύνσεις στη ζωή μου» παραδέχθηκε, με ειλικρίνεια, η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Στις προσωπικές μου σχέσεις, η ομορφιά λειτούργησε ανασταλτικά γιατί δεν με πλησίαζαν εύκολα οι άνθρωποι. Αυτό που εισέπραττα, τουλάχιστον, είναι ότι ο αξιόλογος άνθρωπος δεν θέλει να απορριφθεί. Ένας πιο τολμηρός, πιο θρασύς που δεν έχει να χάσει και πολλά πράγματα, θα πλησιάσει πιο εύκολα. Ίσως και το δικό μου στιλ να ήταν λίγο περίεργο, δεν μπορώ να ξέρω τι εικόνα έδινα προς τα έξω αν και πάντα δίνω μια εικόνα λίγο προσιτή αλλά και μη προσιτή. Πιθανόν εγώ να εξέπεμπα κάτι τέτοιο μιας και αλληλεπιδράσεις είναι αυτές. Γενικά, όμως, πιστεύω ότι οι ωραίες γυναίκες, όταν είναι στα νιάτα τους, υποφέρουν λιγάκι και δεν έχουν την ίδια αποδοχή στον ερωτικό τομέα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση από την Αιμιλία Υψηλάντη στο «φλΕΡΤ»…