Η αγωνιστική δράση των Παραολυμπιακών Αγώνων ξεκινά στην ΕΡΤ

Παραολυμπιακοί Αγώνες

Οι μάχες των Παραολυμπιακών Αγώνων βρίσκονται στην ΕΡΤ.

Η τελετή έναρξης των 16ων Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο ολοκληρώθηκε και τη σκυτάλη παίρνουν οι πρωταγωνιστές. Από τις 25 Αυγούστου έως και τη λήξη των Αγώνων στις 5 Σεπτεμβρίου, αθλητές και οι αθλήτριες απ’ όλο τον κόσμο θα αναμετρηθούν με στόχο τη διάκριση στα 22 αθλήματα της διοργάνωσης.

Η ΕΡΤ, για ακόμη μια φορά, βρίσκεται δίπλα στο παραολυμπιακό κίνημα και με βάση τον επικαιροποιημένο προγραμματισμό της πρόκειται να καλύψει περισσότερες από 150 ώρες προγράμματος αξιοποιώντας τα τηλεοπτικά και ψηφιακά μέσα της, με την ΕΡΤ2 και τα κανάλια ERT Sports της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Το τηλεοπτικό κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει το σύνολο των αγώνων τόσο στον στίβο όσο και στην κολύμβηση, στα οποία υπάρχει ισχυρή ελληνική εκπροσώπηση. Επιπλέον, αρκετά αθλήματα στα οποία μετέχουν αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας θα μεταδοθούν, είτε απευθείας είτε σε μαγνητοσκόπηση, ενώ στα υπόλοιπα θα υπάρχει συνεχής ειδησεογραφική κάλυψη. Εξυπακούεται, τέλος, ότι πέραν των απευθείας μεταδόσεων, η ΕΡΤ2 θα παρουσιάζει καθημερινά την ημερήσια ανασκόπηση με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα.

Οι μάχες των Παραολυμπιακών Αγώνων βρίσκονται στην ΕΡΤ!