Η άγνωστη συμφωνία που έκανε η Έλενα Κρεμλίδου με τον James – «Δεν κράτησε το λόγο του»

Έλενα Κρεμλίδου

Δείτε όλα όσα είπε η Έλενα Κρεμλίδου στο «Love it».

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Έλενα Κρεμλίδου στην εκπομπή “Love it”, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συμφωνία που είχε κάνει με τον James πριν μπουν στο παιχνίδι.

«Το πρόβλημα στη μπλε ομάδα ήταν το κλίμα, υπήρχε αρνητικότητα. Με τον James γνωριστήκαμε το καλοκαίρι στη Ρόδο, μας ξενάγησε με το σκάφος της εταιρείας του. Είχαμε συμφωνήσει, μόλις μας είπαν ότι θα πάμε στο παιχνίδι, να μην αποκαλύψουμε ότι γνωριζόμαστε. Εγώ κράτησα το λόγο μου, αυτός δεν τον κράτησε. Είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι. Όλοι στο Survivor έχουν πει άσχημα πράγματα για άλλους. Είναι εύκολο να κατηγορείς κάποιον που δεν είναι μπροστά. Ξέρω ποιος έχει πει τι και είναι κρίμα να ρίχνεις τους άλλους με ψευδή γεγονότα για να νιώθεις καλά», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Η Έλενα Κρεμλίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Κρις πριν την ψηφοφορία έλεγε ότι ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ότι θέλει. Το αστείο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα που είχε 5-6 ψήφους δεν ασχολήθηκε κανείς. Ποιος είναι ο Κρις και ο κάθε Κρις για να με τιμωρήσει; Η Ελευθερία δεν φλέρταρε με τον Αλέξη, έτσι είναι με όλους. Κατηγορώ τον Αλέξη και όλα τα αγόρια που είπαν στην Ελευθερία ότι φλερτάρει με όλους. Δεν είπα ποτέ τον Νίκο χωριάτη, σοκαρίστηκα με το μένος του. Πάνω στον ενθουσιασμό μου χαρακτήρισα τις άλλες κοπέλες λαϊκές, αλλά δεν το είπα με κακό τρόπο».

«Ζήτησα συγγνώμη και η Μαριαλένα μου είπε ότι θέλει λίγο χρόνο. Δεν ταίριαξα με την Άννα Μαρία γιατί ταίριαξε με τα άλλα παιδιά. Μου κακοφάνηκε που η Μαριαλένα και η Άννα Μαρία έκαναν παρέα. Ταιριάζει στ προφίλ μιας instagrammer να μην κάνει δουλειές. Ποιος είπε ότι πρέπει να κάνουμε δουλειές; Δεν με ενδιαφέρει ούτε και με ενδιέφερε ποτέ εάν ο Κώστας με θεωρεί τεμπέλα», είπε επίσης η Έλενα Κρεμλίδου.