Η άγνωστη ιστορία με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Αντώνη Κανάκη

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τη σχέση τους;

Με αφορμή την απρόσμενη εμφάνισή της σε χιουμοριστικό βίντεο που ετοίμασαν οι Ράδιο Αρβύλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής, πως η γνωριμία της με τον Αντώνη Κανάκη μετρά αρκετές δεκαετίες. Μάλιστα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου προχώρησε και σε κάποιες άγνωστες αποκαλύψεις:

«Με τον Αντώνη γνωριζόμαστε από το 1988, από παιδιά. μαζί ξεκινήσαμε τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία τότε που δεν υπήρχε ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση. Εμείς ξεκινήσαμε την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά είχα υποστεί και ποινική δίωξη επειδή συμμετείχα σε αυτό. γιατί ήταν τότε σε παράνομο καθεστώς. Υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση και αυτό θεωρούταν κάτι παράτυπο. Έγιναν διώξεις λοιπόν, και σε μένα που είπα τις πρώτες ειδήσεις. Μετά που άλλαξε το νομικό καθεστώς, ήρθησαν αυτές οι διώξεις. Γράψαμε μια μικρή ιστορία κι εμείς εκεί. Βρισκόμαστε με τον Αντώνη Κανάκη κατά καιρούς και μιλάμε πάντα στα γενέθλιά μου και στα γενέθλια και τη γιορτή του».

Ενδιαφέρον είχαν και όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον τρόπο που επιλέγει να αντιμετωπίζει τις δημόσιες κόντρες της, αλλά και για τις αλλαγές που γίνονται στη μέρα και την ώρα προβολής της εκπομπής της.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…