Η Αφροδίτη Φρυδά ξεσπά: «Μόνο χλευασμό πήρα για την Eurovision από τον τόπο μας»

Αφροδίτη Φρυδά

Το μεγάλο της παράπονο εξέφρασε η Αφροδίτη Φρυδά στον Alpha!

Στην κάμερα του Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Αφροδίτη Φρυδά το μεσημέρι της Τρίτης. Η τραγουδίστρια που είχε… ταξιδέψει με τον «Κλόουν» της στη Eurovision μίλησε για εκείνη την χρονιά καθώς και την στήριξη που δεν είχε από κανέναν άλλον πέραν της Δάφνης Μπόκοτα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Αφροδίτη Φρυδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου δόθηκε ένα τραγούδι, μου τηλεφώνησε ο συνθέτης και μου ζήτησε να το πω για την Eurovision. Το είδα με πολύ χαρά. Το τραγούδι πέρασε αν και η επιτροπή είχε πει ότι δεν άξιζε. Το στήριξα με όλη μου την ψυχή και την καρδιά όχι γιατί ήθελα να πάω στην Eurovision και να κάνω καριέρα. Δεν το σκέφτηκα λεπτό. Σκέφτηκα ότι θα χαρώ που θα μοιραστώ και γω τη χαρά μου με τους Έλληνες».

«Η στήριξη που πήρα ήταν μόνο από την κυρία Δάφνη Μπόκοτα. Πολύ καλή στήριξη, πολύ γερή, μέχρι και τώρα. Το μόνο που πήρα από τον τόπο μας ήταν χλευασμός για το τραγούδι και για διάφορα άλλα πράγματα. Όπως τα μαλλιά και το ρούχο μου» πρόσθεσε με παράπονο η τραγουδίστρια στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha. «Δεν στηρ

«Γνωστή συνάδελφος και φίλη έγραψε επιστολή στο Δουβλίνο, όταν ήμασταν εκεί, πως το τραγούδι μας δεν είναι καλό. Έχει όνομα χωρίς επίθετο, φίλη μου»