Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν απαντά για το “ροζ” βίντεο! «Πάθαμε σοκ! Η Ειρήνη ήταν σε άσχημη κατάσταση»

Μαρία Καζαριάν

«Οι γονείς μας στεναχωρήθηκαν, αλλά δεν ήθελαν να το δείξουν για να μην τρελαθεί και η Ειρήνη».

Η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο λόγω ενός “ροζ” βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα. Η αδελφή της, Μαρία Καζαριάν, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας πως δεν είναι η αδελφή της στο βίντεο.

«Όταν το είδαμε το δημοσίευμα πάθαμε σοκ. Και μας έστειλαν το βίντεο. Το είδαμε το βίντεο, καμία σχέση με την Ειρήνη. Δεν έκλαψε η Ειρήνη, απλά είχε σοκαριστεί για το πώς μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει στη φόρα τέτοιο βίντεο. Οι γονείς μας στεναχωρήθηκαν, αλλά δεν ήθελαν να το δείξουν για να μην τρελαθεί και η Ειρήνη. Δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο. Στην αρχή ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να κάνει μήνυση και να τρέχει χρόνια για ένα πράγμα. Η Ειρήνη δεν θέλει να κάνει μήνυση γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα της να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Αυτός της έκανε κακό και θα το βρει από τον θεό. Ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο. Όποιοι είδαν το βίντεο, κατάλαβαν ότι δεν είναι, είναι ξεκάθαρο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Καζαριάν.

Δείτε όσα είπε η Μαρία Καζαριάν…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!