Η Adele αποκαλύπτεται για το διαζύγιό της και τον νέο σύντροφο στην ζωή της

Adele

Όσα δήλωσε η Adele για τις εξελίξεις στην ζωή της.

Η Adele μίλησε στην Oprah Winfrey και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια ανάμεσα σε άλλα έκανε αναφορά στο διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, τον νέο της σύντροφο αλλά και την απώλεια του βάρους της, που απασχόλησε αρκετά τα media.

«Εγώ, από πολύ μικρή ηλικία, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως όταν κάνω παιδιά, θα έμενα για πάντα. Θα ήμασταν αυτή η ενωμένη οικογένεια. Και το προσπάθησα, αλήθεια, για πολύ καιρό. Ήμουν απογοητευμένη για τον γιο μου, όμως. Και για εμένα. Σκεφτόμουν πως θα ήμουν αυτή η μία που σταμάτησε να ακολουθεί αυτό το μοτίβο» είπε η Adele για τον χωρισμό της με τον Simon Konecki, με τον οποίο ήταν οκτώ χρόνια μαζί.

Για το πως κατάφερε να χάσει βάρος πρόσθεσε: «Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα»

Όσον αφορά τον νέο της σύντροφο, Rich Paul, είπε: «Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Είναι τόσο αστείος, είναι ξεκαρδιστικός και πολύ έξυπνος. Ξέρεις, είναι πολύ, πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να κάνει αυτό που κάνει. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πώς είναι η αντίδρασή μου γενικά σε οτιδήποτε με πληγώνει τώρα που νιώθω τόσο ασφαλής με τον εαυτό μου και μιλάω και εκτός ρομαντισμού»