House of fame: Το star quality δίχασε τις παίκτριες και τον Φοίβο

House of fame

"Πιστεύω ότι μου χρειάζεται το star quality" ομολόγησε η Έλενα ΡοΪνού στο House of fame!

Στη σκηνή του House of fame ανέβηκε για δεύτερη φορά, το βράδυ της Παρασκευής, η Έλενα Ροϊνού. Κατά τη διάρκεια, ωστόσο, της κριτικής που δέχθηκε από τον Φοίβο, το star quality δημιούργησε διαφωνίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σημείωσε χαρακτηριστικά προς την σπουδάστρια της ακαδημίας του ΣΚΑΪ πως «αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω, καθώς σε είδες και στο προηγούμενο live και μέσα στην εβδομάδα, έχεις star quality; Πως αισθάνεσαι εσύ για τον εαυτό σου».

«Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ, εσείς θα το κρίνετε. Τις τελευταίες μέρες νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου και φαίνεται αυτό πιστευώ. Πιστεύω ότι μου χρειάζεται το star quality» ανέφερε, με τη σειρά της, η Έλενα για να λάβει την απόκριση πως «εγώ δεν πιστεύω ότι σου χρειάζεται. Δηλαδή, ακόμη και το τραγούδι που διάλεξες… Δεν διάλεξες ένα τραγούδι της Βανδή, της Βίσση, της Φουρέιρα που έχουν το star quality. Διάλεξες ένα τραγούδι μιας εκπληκτικής τραγουδίστριας, η οποία όμως δεν έχει αυτό που ονομάζουμε star quality. Είναι αντιστάρ. Έχει φωνάρα, είναι από τις καλύτερες ερμηνεύτριες και δεν νομίζω πως χρειάζεται κανένα star quality. Νομίζω ότι είσαι σε αυτό το είδος».

Στη συνέχεια, στην συγκεκριμένη στιχομυθία, παρενέβη η Πηνελόπη Τσιακυρίδου που όμως είχε μια διαφορετική άποψη!

Και η πρώτη διαφωνία, ίσως, στο House of fame είναι γεγονός…