House of fame: Ο Θέμης έκανε την πρώτη εμφάνιση ως Holly Grace και έκλεψε τις εντυπώσεις

House of fame

Πως σχολίασε η κριτική επιτροπή την Holly Grace στο πρώτο live του House of fame τη νύχτα της Παρασκευής;

Στη σκηνή του House of fame ανέβηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο πρώτο live, ο Θέμης Ο νεαρός σπουδαστής της ακαδημίας του ΣΚΑΪ, ωστόσο, επέλεξε να αφήσει στα… παρασκήνια τον Θέμη και να παρουσιάσει την δική του persona, την Holly Grace.

Ως Holly Grace, λοιπόν, παρουσίασε μπροστά στην παρουσιάστρια του House of fame, Ελένη Φουρέιρα και την κριτική επιτροπή το κομμάτι Αττίκ, «Ζητάτε να σας πως».

Μέσα από την ερμηνεία και την σκηνική του παρουσία, μάλιστα, ο νεαρός διαγωνιζόμενος του νέου τάλεντ σόου κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να ακούσει θερμά σχόλια!

«Συγχαρητήρια! Εγώ είμαι θαυμάστρια έτσι κι αλλιώς και θέλω να στο πω! Καλωσήρθες στο House of fame, Holly Grace» τόνισε η Ελένη Φουρέιρα μόλις η διαγωνιζόμενη Holly Grace ολοκλήρωσε την ερμηνεία της.  Στη συνέχεια, ο Θέμης μάς σύστησε την Holly Grace.

«H Holly Grace είναι η drag persona του Θέμη. Είναι η μούσα του. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει πάρει την έμπνευση για να δημιουργηθεί από την μητέρα μου και από άλλες γυναίκες πρότυπα στη ζωή μου. Ήρθε στη ζωή μου πριν από σχεδόν πέντε χρόνια για να μου δώσει δύναμη σαν μια άλλη μητέρα, σαν μια άλλη κολλητή, σαν μια άλλη αδελφή, σαν μια άλλη μούσα. Και έχει και πάρα πολλές όψεις η Holly» τόνισε στην παρουσίαση της drag persona.