House Of Fame: Ο Γιάννης Αρβανιτίδης έχασε 40 κιλά και μπήκε στο σπίτι με 8 pack

Γιάννης Αρβανιτίδης

Εντυπωσίασε με τη σωματική του διάπλαση στην πρεμιέρα του Haouse Of Fame. Ο Γιάννης Αρβανιτίδης διηγήθηκε την προσωπική του ιστορία...

Είναι 28 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Αρβανιτίδης είναι ένας από τους παίκτες του House Of Fame και το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του!

Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού. Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και, ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά. Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.

«Μέχρι τα 17 μου χρόνια είχα πάρα πολλά κιλά, ήμουν κοντά στα 120. Μετέπειτα πήρα την απόφαση και αδυνάτισα. Αλλά μικρός δεν είχα παίξει μπάλα, μπάσκετ ή κάτι και δεν το είχα με τα αθλήματα», είπε ο Γιάννης Αρβανιτίδης στην πρεμιέρα του House Of Fame.

«Συνολικά έχω χάσει 35 με 40 κιλά. Ήμασταν καλεσμένοι σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ είχα φάει μισό ταψί μπακλαβά. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε διαιτολόγο», εξομολογείται.