House of fame: Η Καίτη Γαρμπή διευκρινίζει στην Κόνυ για το «κορίτσι της διπλανής πόρτας»

House of fame

Τι σημείωσε η Καίτη Γαρμπή στη σπουδάστρια του House of fame;

Στην κριτική επιτροπή του House of fame βρίσκεται η Καίτη Γαρμπή, η οποία και εμφανίστηκε με χαμόγελο στο πρώτο live το βράδυ της Παρασκευής. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε, μάλιστα, να σταθεί σε έναν χαρακτηρισμό που πραγματοποίησε η σπουδάστρια Κόνυ λίγο πριν την εμφάνιση της στη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή αναρωτήθηκε προς τη νεαρή διαγωνιζόμενη «θέλω να μου πεις γιατί σε ενόχλησε αυτό που σου είπε ο Αλ Γκίκα ότι είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας».

«Γενικότερα είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε επαφή με κριτική τέτοιου τύπου οπότε κάποια πράγματα, λόγω της έλλειψης εμπειρίας, δεν τα αντιλαμβάνομαι όπως ακριβώς θα ήθελα» απάντησε η διαγωνιζόμενη του House of fame. «Το παρερμήνευσα λίγο αυτό που μου είπε. Δηλαδή αντί να το πάρω ως κάτι θετικό, και να πω ότι είναι το ατού μου, νόμιζα ότι απλά είμαι ένα κορίτσι το οποίο περνάει αδιάφορο. Αλλά τελικά δεν εννοούσε αυτό».

Αμέσως ο Γιάννης Πλούταρχος έσπευσε να τονίσει τη θετική σημασία του συγκεκριμένου σχολίου από τον Αλ Γκίκα. «Πάρ’ το θετικά γιατί 30 χρόνια έχω συνηθίσει να με λένε το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τον θεωρώ ένα πολύ τιμητικό τίτλο» υπογράμμισε η Καίτη Γαρμπή.