House of fame: «Έπαθε πλάκα» ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με το… άρωμα της Ζόζεφιν

House of fame

Άφωνο άφησε η Ζόζεφιν τον σπουδαστή του House of fame!

Στο House of fame βρέθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, η Ζόζεφιν προκειμένου να δώσει τις συμβουλές της στην Μαριάννα Κάρα η οποία και θα ερμηνεύσει στο live το κομμάτι «Εγώ». Η είσοδος, όμως, αυτή της γνωστής τραγουδίστριας δεν άφησε διόλου ασυγκίνητο τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Ο νεαρός σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ είχε «προδώσει» νωρίτερα στους συμπαίκτες του την αδυναμία που τρέφει στη Ζόζεφιν. Έτσι, όταν εκείνη αποχώρησε, δεν σταμάτησαν να τον πειράζουν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ρωτήθηκε για το άρωμα που φορούσε η γοητευτική τραγουδίστρια αλλά παρούσα στο πείραγμα ήταν και η αγαπημένη του Μαριάννα Κάρα. Έτσι, θα έπρεπε κάπως να δικαιολογηθεί! «Άκουσε με τώρα… Μην κάνεις ότι δεν ακούς… Δεν έχει πολύ έντονη κολώνια η Ζόζεφιν; Μύριζε όλη η αίθουσα χορού από το άρωμα της» τόνισε.

«Μύριζε όλος ο διάδρομος από την κολώνια της! Τι άρωμα είναι αυτό… Μύριζε όλος ο χώρος» συμπλήρωσε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. «Τελειώνω την πρόβα και βγαίνω και συνεχίζω να την μυρίζω. Μύριζε, μύριζε, βγαίνω έξω στον κήπο και μύριζε και εκεί»!

«Μου φαίνεται περίεργο που ήρθε και μου το είπε» παραδέχθηκε, με νόημα, η Μαριάννα Κάρα στο δωμάτιο επικοινωνίας του House of fame!