House of fame: Αποβολή, ξανά, για τον Στέφανο Πιτσίνιγκα λόγω νευρικού γέλιου

House of fame

Αδιόρθωτος ο σπουδαστής του House of fame!

Μια αμήχανη στιγμή είχε στο House of fame της Τετάρτης ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας όταν ο Αλ Γκίκα του ζήτησε να αποχωρήσει από το μάθημα του. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη αποβολή για τον σπουδαστή της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ!

Είχε προηγηθεί ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος δεν ανέχτηκε τον νεαρό τραγουδιστή όταν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το νευρικό του γέλιο. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, όταν η Πηνελόπη Τσιακυρίδου σηκώθηκε να κάνει πρόβα στο τραγούδι της, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας άρχισε ξανά να γελάει.

Ο Αλ Γκίκα, αφού αρχικά αναρωτήθηκε που βρίσκει το αστείο ο σπουδαστής του House of fame, του έδειξε με συνοπτικές διαδικασίες την πόρτα της εξόδου.

«Δεν είναι τίποτα. Είναι μια πλάκα που γινόταν μέσα στο σπίτι με τον Άρη. Συγνώμη» ανέφερε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας για να δικαιολογήσει την στάση του. «Πρώτα απ’ όλα δεν σέβεσαι την Πηνελόπη την ώρα που πάει να τραγουδήσει μπροστά μου. Τραγουδάει μπροστά μου μια φορά την εβδομάδα. Δεν δείχνει ούτε σεβασμό σε μένα» σημείωσε ενοχλημένος ο καθηγητής της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

«Αυτά τα χαβαλέ πρέπει να τα κόψουμε, Στέφανε» πρόσθεσε ο Αλ Γκίκα για να διώξει τον παίκτη του House of fame!