Hell’s Kitchen: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στον ΑΝΤ1

Hell’s Kitchen

Ο Έκτορας Μποτρίνι, μαζί με τους sous chef, Νικόλαο Μπίλλη και Κωνσταντίνα Διβόλη, καθώς και συντελεστές της παραγωγής, εξήγησαν το concept της εκπομπής στους δημοσιογράφους.

Λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00, στον ΑΝΤ1, οι πόρτες του Hell’s Kitchen, άνοιξαν πρώτη φορά και αποκλειστικά για τους εκπροσώπους των media, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

[dfp_ads id=236982]

Σ’ ένα industrial περιβάλλον, έχει στηθεί το εστιατόριο του Hell’s Kitchen, το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο της Αθήνας, το οποίο, θα δουλεύει σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου, καθώς και το σπίτι στο οποίο έχουν ήδη εγκατασταθεί οι 20 διαγωνιζόμενοι.

Αυτοί είναι οι 20 παίκτες!

Ο Έκτορας Μποτρίνι, μαζί με τους sous chef, Νικόλαο Μπίλλη και Κωνσταντίνα Διβόλη, καθώς και συντελεστές της παραγωγής, εξήγησαν το concept της εκπομπής στους δημοσιογράφους, έλυσαν απορίες και φυσικά τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του Hell’s Kitchen, έναν εντυπωσιακά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν πρώτοι απ’ όλους.

Hell’s Kitchen

Μία εντυπωσιακή σάλα με προσεγμένες ροτόντες, ένα chic decor με vintage στοιχεία, καθώς και μία υπερσύγχρονη κουζίνα, «με προδιαγραφές που αξίζουν αστέρι Michelin», όπως δήλωσε ο Έκτορας Μποτρίνι, ανοιχτή  στους επισκέπτες του εστιατορίου, που θα βλέπουν live όλη την προετοιμασία.  Η ξενάγηση συνεχίστηκε και στα ενδότερα του Hell’s Kitchen, στις αποθήκες του εστιατορίου, γεμάτες με τα πιο φρέσκα και διαλεχτά υλικά, καθώς και στο γραφείο του Μποτρίνι, στο οποίο οι παίκτες θα κρεμούν την ποδιά τους κατά την αποχώρησή τους.

Hell’s Kitchen

Τα «αποκαλυπτήρια» για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν από τον ΑΝΤ1, πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε λίγες ημέρες, στην επίσημη πρεμιέρα του Hell’s Kitchen, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 21.00.