Hell’s Kitchen: Απόψε ο μεγάλος τελικός!

Hell's Kitchen

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

Ο Μεγάλος Τελικός έφτασε! Ο Νίνο και ο Ραφαήλ ύστερα από αμέτρητες δοκιμασίες στην «κουζίνα της κολάσεως» είναι  οι δύο φιναλίστ του Hell’s Kitchen!

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή και μέσα σε κλίμα αμηχανίας όσον αφορά στις σχέσεις τους, οι δυο μάγειρες θα αναμετρηθούν πρώτα με τον εαυτό τους κι έπειτα μεταξύ τους.

Η τελευταία δοκιμασία που καλούνται να διεκπεραιώσουν είναι ξεχωριστή και απαιτητική. Οι δύο μάγειρες βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο και έχουν 1 ώρα στη διάθεσή τους για να σκεφτούν και να επιλέξουν ένα «Μενού», με 4 δικά τους πιάτα – 2 ορεκτικά, 1 κυρίως και 1 γλυκό – για το τελευταίο Dinner Service του Hell’s Kitchen.

Και οι δύο αποφασίζουν πως το «Μενού» που θα φτιάξουν θα πρέπει να είναι εμπνευσμένο από την προσωπικότητά τους  και να είναι αντιπροσωπευτικό της μαγειρικής τους ταυτότητας.  Η Κωνσταντίνα βρίσκεται δίπλα στον Ραφαήλ και ο Νίκος δίπλα στον Νίνο για να τους βοηθήσουν.

Τα πιάτα αποφασίστηκαν, ο χρόνος τελείωσε και οι δύο μάγειρες έχουν στη διάθεσή τους  λίγες ώρες ώστε να ξεκουραστούν και να αναδιοργανωθούν για το Μεγάλο Τελικό!

Λίγο αργότερα το challenge ξεκινά. Ο Νίνο βρίσκεται στη «Μπλε» κουζίνα και ο Ραφαήλ στην «Κόκκινη».

Έχουν 2 ώρες στη διάθεσή τους και είναι η τελευταία τους ευκαιρία να αποδείξουν ποιοι είναι και ποιος αξίζει να ανακηρυχθεί νικητής.

«Τα πιάτα αυτά, είναι τα πιάτα του τελικού. Είναι η εικόνα σας, είναι η ψυχή σας» τους λέει ο Chef, τονίζοντας τη σπουδαιότητα αυτής της στιγμής. Πριν όμως ξεκινήσει η δοκιμή, ο Chef τους έχει μία έκπληξη… Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει μπαίνουν στο εστιατόριο! Κάθε πιάτο του μενού που κερδίζει, ο δημιουργός του θα επιλέγει πρώτος έναν παίκτη για να τον βοηθήσει στο αποψινό τελευταίο Service!

Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες και μπαίνουν στις κουζίνες. Ο Ραφαήλ και ο Νίνο γίνονται Chef και αναλαμβάνουν το εστιατόριο. Μοιράζουν τα πόστα στην ομάδα και η προετοιμασία ξεκινάει!

Η μεγάλη βραδιά φτάνει και το εστιατόριο ανοίγει για τελευταία φορά τις πόρτες του! Οι δύο ομάδες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βοηθήσουν τον chef τους και δέχονται συγχαρητήρια από τον Έκτορα Μποτρίνι.

Η ένταση της βραδιάς δεν τελειώνει εδώ όμως… O Ραφαήλ και ο Νίνο επιστρέφουν στο σπίτι αναμένοντας την απόφαση του Chef και το κλίμα μεταξύ τους εξακολουθεί να είναι ψυχρό.

Ο Chef καλεί τους δύο μάγειρες στο γραφείο του για μία τελευταία συνάντηση όπου γίνεται ο απολογισμός για τον καθένα ξεχωριστά για την μέχρι τώρα πορεία του. Η τελευταία αυτή συζήτηση, είναι κατάθεση ψυχής και από τις δύο πλευρές.

Η ώρα της τελικής κρίσης έφτασε… Ο Ραφαήλ και ο Νίνο θα σταθούν πίσω από δυο κλειστές πόρτες όμως μόνο η μία θα ανοίξει! Αυτή που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του Hell’s Kitchen! Η ένταση και η αγωνία έχουν χτυπήσει κόκκινο! Ποια από τις δύο «πόρτες της κολάσεως» θα μείνει κλειστή και ποια θα ανοίξει;

«Θεωρώ πως ακόμα και η ήττα, είναι μία καινούρια αρχή.  Κέρδισε η καρδιά», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι, δίνοντας συγκινημένος, συγχαρητήρια στο νικητή!

Η συνέχεια, στο Μεγάλο Τελικό, την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1.