Happy Traveller στον Μαυρίκιο…

Σήμερα στις 16:00 στον ΣΚΑΙ.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, το Happy Traveller συνεχίζει το ταξίδι του στον εξωτικό Μαυρίκιο. Μια χώρα με τροπικό κλίμα, πλούσια βλάστηση, ατελείωτες παραλίες και κρυστάλλινα νερά. Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα πάνε στο «νησί των ελαφιών» – που μπορεί πια να μην έχει ελάφια, αλλά δυνατότητα για πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, από water sports μέχρι γκολφ.

Καθώς το νησί του Μαυρίκιου δημιουργήθηκε από ηφαιστειακή δραστηριότητα, υπάρχουν πολλά ανενεργά ηφαίστεια και οι λεγόμενες «μαύρες σπηλιές», που δημιουργήθηκαν από λάβα. Οι Happy Travellers δεν παραλείπουν να τις επισκεφτούν και στη συνέχεια εξερευνούν την ενδοχώρα με τις απέραντες εκτάσεις από ζαχαροκάλαμα.

Οδηγούν σε έναν εντυπωσιακό δρόμο και καταλήγουν σε μια ειδυλλιακή παραλία, κατάλληλη για surf και kite surf. Η συνέχεια περιλαμβάνει το Πάρκο Περιπέτειας με τα άγρια ζώα και zip line πάνω από ένα φαράγγι. Με αυτήν την εμπειρία στις αποσκευές τους, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στον επίγειο παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!