Happy Traveller …στην Σάμο

Το «HAPPY TRAVELLER» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ταξιδεύει στη Σάμο την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου στις 18.00, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το ταξίδι στη Σάμο ξεκινάει με τον Happy Traveller να κάνει μία βόλτα στο όμορφο Βαθύ και να επισκέπτεται το δημαρχείο του νησιού.
Ο Ευτύχης στη συνέχεια φτάνει στο πανέμορφο Κοκκάρι όπου κάνει και το πρώτο του μπάνιο στο νησί. Φυσικά από την περιήγηση του Happy Traveller στο νησί δεν λείπουν οι απαραίτητες στάσεις για φαγητό και ποτό.
Την επόμενη μέρα η εκπομπή ξεναγείται στο Μοναστήρι της Σπηλιανής, ενώ λίγο αργότερα επισκέπτεται το Μουσείο του Οίνου.
Στη συνέχεια ο Ευτύχης θέλει να μάθει περισσότερα για την «Αργυρώ», τη διάσημη πλέον φώκια του νησιού. Εκεί μιλάει με τους ειδικούς του Archipelagos οι οποίοι δίνουν εξαιρετικές συμβουλές περί του θέματος.
Το Ηραίον είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή καθώς τόσα χρόνια ιστορίας συμπυκνώνονται σε έναν χώρο. Το χωριό Ηραίον είναι ένα πολύ όμορφο και απλό χωριουδάκι που σίγουρα αξίζει να το δει κανείς. Επόμενη στάση το χωριό Χώρα και έπειτα ο Πύργος. Τέλος, η σπηλιά του Πυθαγόρα είναι μια τέλεια επιλογή για όσους το λέει η καρδιά τους.