Happy Traveller: Φινάλε από τη μαγευτική Αστυπάλαια

default

Το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, το Σάββατο 5 Αυγούστου, στις 16.40, στον ΣΚΑΪ.

Η 8η Happy Traveller σεζόν ολοκληρώνεται στην πανέμορφη Αστυπάλαια. Το Σάββατο 5 Αυγούστου, οι ταξιδιώτες μας κλείνουν τη φετινή χρονιά αλλά και το καλοκαιρινό οδοιπορικό τους στα ελληνικά νησιά με ένα μαγευτικό επεισόδιο στην «πεταλούδα του Αιγαίου», όπως αποκαλείται η Αστυπάλαια, λόγω του ιδιαίτερου σχήματός της.

default

default

Φτάνουν με το πλοίο και θαυμάζουν το λιμάνι και την εντυπωσιακή Χώρα του νησιού με τα γραφικά σοκάκια και τις ιστορικές εκκλησίες όπως η Παναγία η Πορταΐτισσα. Βλέπουν τους ανεμόμυλους αλλά και το σπουδαίο κάστρο, μαθαίνοντας για την ιστορία του νησιού από την αρχαιότητα ως σήμερα. Εξερευνούν ενδιαφέρουσες τοποθεσίες, παραδεισένιες παραλίες και όμορφα χωριουδάκια της Αστυπάλαιας καθώς και εκκλησάκια χτισμένα σε απίθανα μέρη. Φτάνουν ως το Βαθύ και με βάρκα πηγαίνουν να δουν μία από τις πιο ξεχωριστές παραλίες του Αιγαίου, την Κουνούπα αλλά και την Κουτσομύτη. Τέλος, εντυπωσιάζονται από τον Κόκκινο Βράχο με την κρυφή σπηλιά και τα καταγάλανα νερά. Απολαμβάνουν παραδοσιακό φαγητό του νησιού, μαθαίνουν τα μυστικά του από τους ντόπιους και δείχνουν στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, όλα όσα πρέπει να ξέρουν για το όμορφο νησί της Αστυπάλαιας!

default

DCIM100GOPROGOPR3954.JPG

Μία ακόμη χρονιά Happy Traveller ολοκληρώνεται στον ΣΚΑΪ με τους ταξιδιώτες μας να απολαμβάνουν έναν ακόμη ελληνικό καλοκαιρινό προορισμό και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με νέα ταξίδια, νέες περιπέτειες και νέες εμπειρίες.