Happy Day: Η πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το «αντίο» του Νίκου Αναδιώτη

Με selfie έκανε έναρξη η παρέα - Τι είπε η Σταματίνα και για ποιους λόγους αποχωρεί ο Νίκος;

«Καλημέρα! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Επειδή πέρυσι αυτό το πρωινό ραντεβού έγινε συνήθεια και αγάπη, σας υπόσχομαι ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας, να είμαστε η καλύτερη πρωινή παρέα να ξυπνάτα μαζί μας με χαμόγελο, με αισιοδοξία, με καλά νέα, με καλή διάθεση.», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν σταμάτησε να στροβιλίζεται -για λόγους selfie-  μαζί με την υπόλοιπη παρέα του Happy Day, στην έναρξη της δεύτερης σεζόν της εκπομπής

Στη συνέχεια ήρθαν τα δύσκολα: «Δεν είναι τόσο εύκολο σε μια εκπομπή να δέσουν οι άνθρωποι. Εμείς οι τέσσερις, ευτυχώς, δεθήκαμε από την πρώτη εβδομάδα. Ωστόσο, Νίκο μου πρέπει να αποδεχθούμε ότι ήρθαν έτσι τα πράγματα, είχες πολλές υποχρεώσεις…».

Ο Νίκος Αναδιώτης, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, αποχωρεί από το Happy Day, λόγω φόρτου εργασίας και από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα τον βλέπουμε στη νέα εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου», με κεντρική παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Έπρεπε να κάνω διακοπές με τα ερωτηματικά μου και να απαντηθούν. Νόμιζα ότι θα τα κατάφερνα να είμαι εδώ, στην πολυαγαπημνένη μου παρέα. Έχω κάνει τέσσερις φίλους, εσάς του τρεις και τη Μαίρη μας. Όμως, δεν θα μου επιτρεπόταν να είμαι συνεπής εδώ γιατί θα έχω γυρίσματα (για το σίριαλ Δικαίωση). Το κανάλι μου πρότεινε μια θέση στο Σαββατοκύριακο, μια καινούργια εκπομπή, μια καινούργια παρέα. Θέλω να δηλώσω ότι όταν έχω ελεύθερο χρόνο θα είμαι διαθέσιμος για το Happy Day.», εξήγησε ο Νίκος.

Σε αυτό το σημείο, η Σταματίνα θέλησε να κάνει αναφορά στο νέο μέλος της παρέας του Happy Day: «Οι κύκλοι υπάρχουν για να ανοιγοκλείνουν κι εδώ στο Happy Day θα αρχίσει ένας καινούργιος κύκλος. Ο άνθρωπος που θα είναι εδώ στην παρέα μας είναι ο Κώστας Φραγκολιάς. Ένα πολύ καλό και γλυκό παιδί που είμαι σίγουρη ότι θα ταιριάξει στην παρέα μας».

Δείτε την έναρξη του Happy Day:

Διαβάστε ακόμα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αιφνιδιάστηκα και στεναχωρήθηκα με την απόφαση του»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει ο Θέμης Σοφός στην εκπομπή»

Η πρώτη φωτογραφία του Κώστα Φραγκολιά με την ομάδα του Happy Day