Happy Day: Έτσι πέρασαν 7 χρόνια και 1492 εκπομπές

Happy Day

Το Happy Day μετρά 254.730 ώρες τηλεοπτικής παρουσίας...

Η αγαπημένη πρωινή τηλεοπτική συνήθεια, Happy Day, διανύει τον 8ο χρόνο συνεχούς παρουσίας της και επιτυχίας της στην τηλεόραση του Alpha. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς έμαθε να «ξυπνάμε αλλιώς» ένα πρωινό του Μάρτη, το 2014.

Από την πρώτη στιγμή η εκπομπή αγαπήθηκε πολύ και επειδή η «καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», η θετική ενέργεια του Happy Day συνεχίζει να γεμίζει τις μέρες μας με ενημέρωση και ψυχαγωγία, συμβουλές για μία καλύτερη ζωή, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, μαγειρική, και lifestyle.

Μαζί από την πρώτη χρονιά, ο Δήμος Βερύκιος, με τη δική του ενότητα, αναλύει και σχολιάζει την επικαιρότητα.

Από την όμορφη παρέα του Happy Day, έχουν περάσει η Ελένη Τσολάκη, ο Νίκος Αναδιώτης, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Χρήστος Βαρθαλίτης, η Μαρία Αντωνά, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο Χάρης Χριστόπουλος.

Στις 1.492 εκπομπές και στις 254.730 ώρες αδιάλειπτης τηλεοπτικής παρουσίας, η εκπομπή έχει φιλοξενήσει πλήθος καλλιτεχνών και πολιτικών προσώπων, ανάμεσά τους και ο Πρωθυπουργός.

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά συνεχίζουν να υποδέχονται τους τηλεθεατές στο συνηθισμένο ραντεβού τους καθημερινά στις 08:00 με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Την παρέα συμπληρώνουν ο Γιώργος Σατσίδης που μας φέρνει λίγο από τον αέρα του Hollywood, η Όλγα Λαφαζάνη που παρουσιάζει θέματα που αφορούν τις σύγχρονες μαμάδες, η Εύη Φραγκάκη με κοινωνικά θέματα και ο Λευτέρης Μητσόπουλος που ανακαλύπτει τα viral «διαμαντάκια» του διαδικτύου. Το τιμόνι της αρχισυνταξίας, σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, έχει η Μαίρη Παλιαλέξη.