«H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέφερε στο Survivor, τη λυπόμουν! Είχε παχύνει κιόλας δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει, λαχάνιαζε…»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Στο θέατρο η Κωνσταντίνα; Χριστός και Παναγία! Είμαστε σοβαρή παράσταση, δεν νομίζω ο Βάλαρης να μου κάνει κάτι τέτοιο"!

Η Μαρία Ιωαννίδου κάθισε στο πάνελ του Πρωινό την Τετάρτη και σχολίασε μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής τα θέματα. Όταν έφτασαν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε να πει λίγα παραπάνω…

[dfp_ads id=236982]

«Μέχρι τώρα έχει δείξει ότι δεν της πάει η τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν κεντρική παρουσιάστρια, εγώ δεν την έβλεπα, ούτε κι ο κόσμος βέβαια. Έχει άλλα προσόντα… όχι στην τηλεόραση. Με αυτή τη φωνούλα που έχει… Δεν της πάει η τηλεόραση.

Στο Survivor υπέφερε μωρέ το κορίτσι, τη λυπόμουνα! Είχε παχύνει κιόλας, δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει, λαχάνιαζε… Έκανε όμως ό,τι μπορούσε», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Όταν την ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης «Αν την δείτε στο Μαριχουάνα Stop δίπλα σας;», η ηθοποιός απάντησε αυθόρμητα: «Χριστός και Παναγία! Είμαστε σοβαρή παράσταση, δεν νομίζω ο Βάλαρης να μου κάνει κάτι τέτοιο»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…