H Ελεονώρα Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” ξέρει πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές

Ελεονώρα Μελέτη

Απόψε στις 00:20 στον Alpha.

Απόψε, στις 00:20, τα «Μεσάνυχτα» μας βρίσκουν και πάλι στον ALPHA παρέα με τον Παναγιώτη Φασούλα. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα. Περιγράφει πόσο όμορφο ήταν το ταξίδι του στον κόσμο του αθλητισμού, με τις διεθνείς διακρίσεις και τις στιγμές συγκίνησης όπως η νίκη στο Ευρωμπάσκετ το ’87 που ακόμα τη φέρνει στη μνήμη του κάθε μέρα.

Μιλά για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Μάσα Φασούλα, και τα δυο τους παιδιά. Αναφέρεται στην περιπέτεια υγείας του γιού του και δηλώνει μετανιωμένος που λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν ήταν συνεχώς στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία ζούσε μόνιμα στην Αμερική όπου νοσηλευόταν το παιδί.

Τέλος, μας αποκαλύπτει ότι μετάνιωσε που μπλέχτηκε με την πολιτική.

Ο Νίκος Παπαδάκης, έρχεται να αποδείξει πως δεν πήρε τυχαία τον τίτλο του ομορφότερου άνδρα στον κόσμο το 1994. Απέχοντας από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, ο Nίκος Παπαδάκης δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει, ενώ αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί κατά καιρούς προτάσεις για την τηλεόραση εξηγώντας γιατί τις απέρριψε.