H Δήμητρα Παπαδήμα απαντά για τις δηλώσεις που έκανε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο!

Δήμητρα Παπαδήμα

«Το θεωρώ κουτό όλο αυτό που έγινε! Νομίζω ότι πρέπει…».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε πριν λίγες ημέρες η Δήμητρα Παπαδήμα στην εκπομπή “Όλα Καλά”. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πώς αντέδρασε όταν την ενημέρωσαν για τον θάνατο του συναδέλφου της και αρκετοί ήταν αυτοί που την επέκριναν μετά τη συνέντευξή της.

[dfp_ads id=236982]

Με νέες δηλώσεις της, λοιπόν, στον Γιώργο Νηρέο και την εκπομπή “Όλα Καλά”, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε στους επικριτές της.

«Τι να πω… Εξεπλάγην! Γιατί αυτό το είχα πει τότε που έγινε το γεγονός. Και θεωρώ ότι είναι πολύ περίεργο να μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει “φύγει” και με έναν τέτοιο τρόπο. Αυτό το είπα τότε, το ξαναείπα πάλι τώρα. Το είπα περίεργα κι εγώ; Υπάρχουν κι άλλα πράγματα από τη συνέντευξη που θα μπορούσαν να συζητηθούν. Μου κάνει εντύπωση που συζητήθηκε αυτό.

Το είπα με πολύ καλή διάθεση, ότι άμα δεν περνάς καλά και θες να “φύγεις”, νικάς τη ζωή με τον θάνατό σου. Νομίζω ότι πρέπει να ακούμε τα πράγματα έτσι όπως λέγονται και από κάποιους ανθρώπους που έχουν δείξει και μια πορεία. Το θεωρώ κουτό όλο αυτό που έγινε. Σέβομαι αυτόν τον άνθρωπο, τον αγάπησα και τον πόνεσα», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε όσα είπε η Δήμητρα Παπαδήμα…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…