H Alessia Demetz απαντά για το μήνυμα χωρισμού που έλαβε από τον Αλέξη Παππά

Alessia Demetz

"Πρέπει να πω άκου, σήκωσε το αναθεματισμένο το τηλέφωνο και πες μου ότι έχεις να μου πεις. Δεν το έκανε." ανέφερε η Alessia Demetz.

H Alessia Demetz μίλησε στο Ευτυχείτε και στον Γιάννη Πουλόπουλο για τον μήνυμα χωρισμού που της έστειλε ο Αλέξης Παππάς.

«Δεν έκλαψα. Είναι επιλογή του και το δέχτηκα. Βασικά δεν είναι ακριβώς έτσι, είναι μεγάλο θέμα το μήνυμα και πίσω από το μήνυμα υπάρχει κι ένα άλλο, οπότε και μια αντίδραση. Ξαφνιάστηκα γιατί ο τρόπος που σκέφτεται απέχει πολύ από αυτό που εγώ σκέφτομαι. Οπότε η αντίδρασή μου ήταν… τι στο καλό σκέφτεται; Όλα τα μηνύματά του ήταν λογικά χωρίς κανένα συναίσθημα. Οπότε όταν είδα το μήνυμα σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι αγάπη. Σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω τώρα; Πρέπει να πω άκου, σήκωσε το αναθεματισμένο το τηλέφωνο και πες μου ότι έχεις να μου πεις. Δεν το έκανε.

Του τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν απάντησε. Δεν είναι έτσι απλό να πεις δεν σε αγαπώ και να γνωρίσεις κάποιον άλλον… Ξέρω ότι ζήλεψε, που έλαβα λουλούδια αλλά κάθε εβδομάδα λαμβάνω από την βασιλική οικογένεια, τον πατέρα μου. Δεν γίνεται κάθε φορά που λαμβάνω κάτι, να πρέπει να δικαιολογηθώ»