Γρηγόρης Βαλτινός: Τι αποκάλυψε για τη Ζέτα Μακρυπούλια;

«Η Ζέτα επειδή έχει κάνει πολύ τηλεόραση και πολύ παρουσίαση...»

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του σχέδια ο καλεσμένος του «MEGA με ΜΙΑ» Γρηγόρης Βαλτινός αποκάλυψε πως η συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια θα συνεχιστεί, αφού η παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» θα επαναληφθεί έπειτα και από την «απαίτηση» του σταθερού τους κοινού.

«Θα επαναλάβουμε στο θέατρο Ιλίσια το «Ήρθες και θα μείνεις» και μετά σκεφτόμαστε να το πάμε πάλι Θεσσαλονίκη.» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Αυτό είναι είδηση; Τώρα το μαθαίνουμε;» ρώτησε ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γρηγόρης Βαλτινός με το πηγαίο χιούμορ του απάντησε: «Αυτό είναι είδηση. Μπορεί να φέρει κάποιες αυτοκτονίες σε κάποιους που δεν έχουν το αποκλειστικό».

Συνεχίζοντας λίγο αργότερα αναφέρθηκε στη λάμψη που έχει η ηθοποιός πάνω στη σκηνή, αλλά και πως τον γεμίζει ικανοποίηση ο ενθουσιασμός του κόσμου.
«Η Ζέτα έχει λάμψη σε αυτό το ρόλο. Χαίρομαι πάρα πολύ που έγινε αυτό το πράγμα. Πολύς κόσμος έρχεται και λέει κάτι που με γεμίζει εμένα με ικανοποίηση. Επειδή έχει κάνει πολύ τηλεόραση και πολύ παρουσίαση, της λένε: «αχ δε το περιμέναμε». Και με γεμίζει ικανοποίηση γιατί εγώ το περίμενα.»

https://www.youtube.com/embed/PpKZzjOSU1g