Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο γονείς μου είχαν χωρίσει και γνώρισα τον πατέρα μου στα 22 μου»

Γρηγόρης Βαλτινός

"Είμαι απόλυτα χορτασμένος" εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στο πλατό της εκπομπής του MEGA, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Γρηγόρης Βαλτινός, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή την επανάληψη του «Da» στο θέατρο Ιλίσια. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, και τον χωρισμό των γονιών του και τον ηλικιακό ρατσισμό στην τέχνη.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Βαλτινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το έργο το είχα εντοπίσει πριν χρόνια και ήθελα να μεγαλώσω για να το παίξω. Το ’Da’ είναι ένα έργο ζωής και ψυχής. Ενώ είναι δύσκολο έργο, προσωπικά δεν με δυσκόλεψε γιατί το Da είναι ο χαρακτήρας της μητέρα μου».

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν μικρός. Τον πατέρα μου τον γνώρισα στα 22 μου. Ήταν στην Αμερική γι’ αυτό. Όταν τον είδα κατάλαβα πως είχαμε συγγένεια μέσω DNA. Ακόμα ήμουν στο Εθνικό τότε. Είχαμε πολύ ωραία σχέση μετά, ερχόταν στο θέατρο και με έβλεπε».

«Δεν υπάρχει ρατσισμός στην υποκριτική, καθένας παίζει την ηλικία του. Αν μπορεί να παίξει μικρότερο, ακόμα καλύτερα. Αν μπορεί να παίξει μεγαλύτερο, ακόμα καλύτερα. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τίποτα. Είμαι απόλυτα χορτασμένος, δεν με έχει αδικήσει κανένας, δεν με έχει εμποδίσει κανένας, δεν μου έχει βάλει κανένας καμία τρικλοποδιά. Είχα μια αγαστή συνεργασία με όλους τους συναδέλφους μου, τους αγαπώ, με αγαπάνε και θέλουμε με όλη μας την καρδιά να βρεθούμε ξανά σε δουλειές. Αυτό που λένε όμως για ηλικιακό ρατσισμό, όχι, δεν το έχω νιώσει» πρόσθεσε ακόμα ο Γρηγόρης Βαλτινός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.